KURSER/SCHEMA

[INFO IN ENG CLICK HERE]

KURSERNA STARTAR FR.O.M. VECKA 9 T.O.M. VECKA 21 (27 FEB – 28 MAJ)

MÅNDAG

 • kl.17 K-pop Girl Group Cover 1, FULLSATT
 • kl.18 K-pop Girl Group Cover 2, Mellan nivå 
 • kl.19 K-pop Formation, Öppen nivå
 • kl.20 K-pop Special Stage, Öppen nivå

ONSDAG

 • kl.17 K-pop Boy Group Cover 1,  Nybörjare
 • kl.18 Dance Training Program, FULLSATT
 • kl.19 K-pop Cover 3, FULLSATT
 • kl.20 Wendy Choreo/K-hiphop, FULLSATT

SÖNDAG

 • kl.13.30 K-pop Cover 1,  Nybörjare
 • kl.14.30 Random Dance Cover, Öppen nivå
 • kl.15.30 K-pop Cover 2, Mellan nivå 
 • kl.16.30 K-pop Old School, Öppen nivå

I varje kurs ingår detta:
• 10 – 12 dansklasser (1h)
• Inlärning av 2-8 olika Kpop koreografier
• 1-3 videoinspelning (frivilligt deltagande)

NIVÅER
Nybörjare: 0-3 terminer
Mellan nivå: 2+ terminer
Avancerad nivå: 5+terminer
Öppen nivå: Nivån anpassas efter studenterna
Ålder: vi har inga åldersgräns. Alla kurser är öppna för alla åldrar!

OBS!
ÖPPET HUS/PROVA PÅ VECKA 9

Alla dansklasser hålls på Kulturfabriken, Annelundsgatan 55B Malmö

För att säkra dig en plats under hela terminen gör din anmälan här

Anmäl er endast om ni avser att utnyttja kurserna under hela terminen. Var noga med att läsa våra regler innan anmälan. Varje målsman ansvarar för sina barn under 18 år. 

MER INFORMATION OM DANSKURSERNA

Se vår Youtube kanal för mer klassvideos

Rityta 1

DANCE TRAINING PROGRAM

ÖPPEN NIVÅ

Nu har vi äntligen en kurs för de som vill utvecklas som dansare. Vill du joina the unnie vibe? Vill du träna mer än bara plocka upp koreografi? Kursen är öppen för alla oavsett nivå. I denna klass kommer vi fokusera på att ge er grunderna, detta innebär, grooves, teknik, formationer, dynamik, floorwork, koreografier/covers och styrka. Läraren kommer anpassa klassen efter eleverna.

K-POP OLD SCHOOL

ÖPPEN NIVÅ

Började du lyssna på Kpop tidigt? Saknar du alla gamla låtar och lyssnar på artister som BIGBANG, Super Junior, 2ne1, Girls generation ect. Här kommer vi köra äldre covers, allt som är 5 år äldre och bakåt. Det är på öppen nivå vilket betyder att nivån anpassas efter eleverna. Ni har möjlighet att önska vilka grupper och artister ni vill dansa till under terminens gång

K-POP FORMATION

ÖPPEN NIVÅ

Vill du arbeta djupare än att bara lära dig covers? Denna kursen får du arbeta tillsammans med dina kamrater och lärare för att skapa kreativa dansvideos. Klassen fokuserar mycket på att arbeta kreativt och samtidigt behålla en positiv och öppet sinne. Läraren kommer att utmana dig med nya koreografier, idéer och formationer. Dansstilen omfattar allt från kommersiella stilar till modern dans. Det är på en öppen nivå vilket innebär att nivån kommer att anpassas efter eleverna. Det här är en fantastisk klass för dig som vill utvecklas som dansare.

K-POP SPECIAL STAGE

ÖPPEN NIVÅ

I kpop special stage så prövar vi på kpop artisternas egna cover danser!

Vi kommer att kolla på danser från ställen som Artist of the month, Queendom/Kingdom, MAMA special stages och liknande. Såklart kommer kurstagarna få tycka till själva och ge rekommendationer om vad de vill lära sig!

K-POP COVER 1

NYBÖRJAR

Aldrig dansat innan eller kanske bara litegrann? Har du alltid önskat att du kunde dansa som dina k-pop favoriter? Vill du lära dig koreografierna från de populäraste k-pop artisterna? Då är denna kursen för dig!
Den här klassen är för dig som har ingen eller väldigt liten danserfarenhet. Denna kursen kommer gå i långsam tempo. Varje termin täcker vi två eller flera olika covers. Ni har möjlighet att önska vilka grupper och artister ni vill dansa till.

RANDOM DANCE COVER

ÖPPEN NIVÅ

Gillar du att köra Random dance play? Kursen är för dig som vill lära dig många nya koreografier från de populäraste k-pop artisterna. Denna kursen kommer endast fokusera på refrängen av låtarna så du kan rocka loss och delta på alla Random dance play! Det är på öppen nivå vilket betyder att nivån anpassas efter eleverna. Ni har möjlighet att önska vilka grupper och artister ni vill dansa till.

K-POP BOY GROUP COVER

NYBÖRJAR & MELLAN NIVÅ

Den här klassen är för dig som älskar pojkgrupps koreografier/musik. Har du alltid önskat att du kunde dansa som dina k-pop favoriter? Vill du lära dig koreografierna från de populäraste k-pop artisterna? Då är denna klassen för dig! Varje termin täcker två eller flera olika covers. Denna kurser finns i två separata nivåer och kommer lära ut boy group covers i olika tempo. Välj den nivån som passar dig bäst. Ni har möjlighet att önska vilka grupper och artister ni vill dansa till.

OBS! Kursen är öppen för alla, inte bara pojkar 😉

K-POP COVER GIRL GROUP

NYBÖRJAR & MELLAN NIVÅ

Klassen där du får utforska din feminina sida genom att dansa till koreografier från både nya och gamla tjej-grupper. Under terminen så kommer du att få testa både sexy style och cutesy style. Kursen finns både i nybörjare och mellan nivå. Dessa två kurser är två separata kurser och kommer lära ut girl group covers i olika tempo. Ni har möjlighet att önska vilka grupper och artister ni vill dansa till.

OBS! Kursen är öppen för alla, inte bara tjejer! 😉

K-POP CHOREO

MELLAN NIVÅ

En klass där du får dansa Wendys egna koreografier. Det är på öppen nivå vilket betyder att svårighetsgraden varierar och anpassas efter eleverna. Hennes stil inkluderar allt från streetdance och hiphop till commercial jazz och girly style. För att se Wendys koreografier så kan du kolla in denna Youtube spellista

K-HIPHOP

MELLAN NIVÅ

Gillar du artister som tillhör AOMG, H1GHR MUSIC och Amoeba Culture? Följer du Show me the money eller Unpretty rapstar? Då är denna kursen för dig! Den fokuserar på attityd och koreografier kommer vara till Khiphop och r’n’b. Musiken kan vara allt från BTS’s hiphop-låtar och Bewhy’s rap, till Deans lugna r’n’b och Jay Parks feel-good-låtar! Koreografierna kommer framförallt vara Wendys egna, men det kan även hända att vi kör covers. Det är på öppen nivå vilket betyder att svårighetsgraden varierar och anpassas efter eleverna. För att se Wendys koreografier så kan du kolla in denna Youtube-spellista!

K-POP COVER 2

MELLAN NIVÅ

Den här klassen är för dig som vill lära dig koreografierna från de populäraste k-pop artisterna. Det är på mellan nivå vilket betyder att vi går snabbare fram, så det passar dig med danserfarenhet eller dig som vill utmana dig själv. Under terminen har eleverna möjlighet att önska vilka grupper och artister ni vill dansa till.

K-POP COVER 3

AVANCERAD NIVÅ

Den här klassen är för dig som vill lära dig koreografierna från de populäraste k-pop artisterna. Det är på avancerad nivå vilket betyder att vi går snabbt fram, så det passar dig med en del danserfarenhet eller för dig som vill utmana dig själv. Under terminen har eleverna möjlighet att önska vilka grupper och artister ni vill dansa till.

FEMININE VIBE 15+

ÖPPEN NIVÅ

Kursen är öppen för alla men anses vara lämpligare för dig som är 15+. Kursen kommer fokusera på att uttrycka sitt inre kvinnliga sensualitet. Koreografierna kommer framförallt vara Wendys egna. Stilen är influerad av Hiphop, Street jazz, Show jazz, Burlesque m.m. Så ta på dig klackarna och byxorna du köpte men inte vågar ha på dig. Allt för att maxa vårt självförtroende. Perfekt kurs för dig som vill utvecklas både i självsäkerhet och feminint uttryck. Kursen är öppen för alla, inte bara kvinnor!

BTS COVER

ÖPPEN NIVÅ

Vill du lära dig BTS covers? Den här klassen är för dig som älskar BTS eller för dig som gillar utmanande pojkgrupps koreografier. Kursen kommer endast köra på pojkgruppen BTS musik och koreografier. Kursen är på öppen nivå vilket betyder att nivån anpassas efter eleverna.

K-POP KIDS 6-11 ÅR

ÖPPEN NIVÅ

Nu har vi äntligen en kurs för de yngre. Kursen är öppen för alla men är rekommenderad för de som är mellan 6-11år. Koreografierna kommer framförallt vara lärarens egna koreografier, men det kan även vara förenklade versioner av k-pop artisternas koreografier. 

%d bloggare gillar detta: